Luieren

Onze vakantie begint ten einde te lopen. Nog een nachtje in het appartement. Vanavond nog even de koffers inpakken. Morgen rijden we terug naar Orlando. Zondag hadden we eigenlijk al besloten om de Tamiami Trail niet meer te rijden, maar de laatste twee dagen lekker te luieren. De hitte, de indrukken en alle activiteiten die we ondernomen hebben, kosten heel wat energie.

Na het ontbijt zijn we naar het strand gegaan en hebben we in de  zee liggen dobberen. De wind was sterker, waardoor de golven ook iets hoger waren. We moesten ons best doen om niet van het appartement af te raken. Toen het vloed werd, zagen we de eerste rog al weer aan de kustlijn. We hebben nog een poosje in onze strandstoeltjes aan de vloedlijn gezeten, tot er steeds meer bewolking kwam opzetten. In de verte begon het te onweren en niet veel later trok er een regengebied over Fort Myers Beach. Het bleef maandag nog uren regenen.

Dinsdag eigenlijk hetzelfde laken en pak. ‘s Ochtends hebben we weer aan het strand gelegen. Aan het begin van de middag begon het weer te betrekken. Maar we hebben nog heel wat uurtjes aan het strand kunnen doorbrengen.

Morgenochtend vertrekken we richting Orlando, een autorit van 177 miles. We kiezen voor de binnenroute, zodat we niet alleen maar rijksweg hoeven te rijden. Ons vliegtuig vertrekt om 19.00 uur lokale tijd. Om 08.15 uur landen we op Dublin, waarbij ons aansluitende vlucht vertrekt om 09.40 uur. Om 12.15 uur zouden we dan op Schiphol zijn.

   20120722 002     20120722 005     20120722 008
    20120723a 002    20120723a 001

Reacties

 1. Vandaag eindelijk weer eens wat tijd om andere blogs te lezen.
  Wat hebben jullie veel en leuke dingen gedaan.
  Ik lees alleen dat het er voor jullie al weer bijna opzit dat is jammer.
  Alvast morgen een goede reis.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje, wat zijn die 3 weken omgevlogen.
  Ik heb iedere dag met plezier het blog gelezen en foto's + filmpjes bekeken.
  We zijn goed op de hoogte gehouden van al jullie belevenissen, maar er zijn ongetwijfeld nog heel veel meer foto's te bewonderen.

  Goede reis terug en tot gauw!

  XXX, Lien

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Vliegen met Aer Lingus prima bevallen

Onze snorkeltochten op Bonaire

Op weg naar Noord-West Amerika