maandag 16 juli 2012

Inpakken

We zijn al weer veertien dagen vakantie aan het vieren. Vanmorgen hebben we uitgeslapen en eigenlijk zijn wij de gehele dag lui geweest. We hebben in en aan het zwembad gelegen. Wat een uurtjes hebben we doorgebracht aan het zwembad. Wat een baantjes hebben we gezwommen in het zwembad. Onze laatste week zullen we het zwembad wel gaan missen. We verhuizen voor nog een weekje naar Fort Myers Beach. Aan het strand staat het appartement dat we voor zeven dagen hebben gehuurd. Het is niet groot, Laura zal op een luchtbed in de woonkamer moeten slapen, maar de ligging is perfect.

We hebben heerlijke dagen gehad in Glenbrook. De community is erg rustig. Veel huizen zijn niet bewoond. Door de community loopt Glenbrook Boulevard. Er is wel een duidelijk verschil tussen het westelijke en het oostelijke gedeelte (of het zuidelijke en noordelijke gedeelte?) van de community. Het gedeelte waar onze villa in staat wordt duidelijk beter onderhouden, in ieder geval de voortuin en de buitenkant van de villa. In de villa mag het meubilair wel eens vervangen worden en moet er wel het een en ander gerepareerd worden. Voor ons stond alles er wat we nodig hadden (en nog veel meer).

Met uitzondering van een bezoek aan Epcot hebben we verder alles gedaan wat we op ons reisprogramma hadden staan. Het bezoek aan Epcot hebben we geannuleerd omdat de attractie Test Track gesloten was en we een extra rustdagje ook wel lekker vonden. De hoogtepunten waren toch wel SeaWorld, het kanoën met de manatees, de Coke Zero 400-race en de arenafootballwedstrijd.

Inmiddels hebben we al 1.100 miles met de auto gereden.Daar zullen nog heel wat miles bijkomen. Morgenochtend vroeg rijden we eerst naar St. Petersburg, waar we een segwaytours gaan doen en daarna rijden we door naar Fort Myers Beach. De koffers staan al ingepakt.

Na het eten zijn we nog wezen midgetgolfen bij Bonanza Adventure Golf op de Bronson Memorial Highway.