Dag 4 - Funspot

Vanmorgen hebben we het rustig aan gedaan. Tegen negen uur zijn we opgestaan. Eerst natuurlijk even zwemmen in het zwembad en daarna weer ontbeten aan het zwembad. En daarna weer in het zwembad. Karen en Laura zijn niet meer uit het zwembad te slaan. Tegen twaalf uur hebben we ze er toch maar uitgetrokken, want we wilden ook nog gaan karten bij Funspot.


Funsport is een klein attractiepark met vier kartbanen, botsautootjes, botsbootjes en een reuzenrad. Ook kan je er allerlei computerspelletjes doen, maar daar kwamen we niet voor. Je kunt een rode armband kopen en dan kan je in principe gratis in alle attracties. Wil je echter kermis- of computerspulletjes doen, dan moet je daar wel voor betalen. Bij de kermisspelletjes is het overigens altijd prijs.

We begonnen met de blauwe kartbaan, de meest eenvoudige. Maar voor de beginnende karters toch wel even wennen. In de karts zit een rem, maar die moet je niet gebruiken, aldus de ervaren karters. Waarom er dan een rem in de kart zit? Blijkbaar alleen om de kart weer te parkeren. Daarna gingen we naar de rode kartbaan, die veel langer is en ook verschillende niveau’s kent. Je kunt daar ook met een dubbele kart rijden. De gele kartbaan is de langste baan. Leuk om te doen. En inderdaad, als je een paar keer gekart hebt, dan wil je de rem niet meer gebruiken. Eigenlijk wil je het gaspedaal nog harder indrukken, want je wilt nog harder.


Na wat gedronken te hebben, hebben we een paar kermisspelletjes gedaan. Uiteindelijk wonnen we zes ballen. Karen ging even onderhandelen en vier ballen konden we inwisselen voor een knuffel, deze keer Smurfin. Andere vakantiegangers komen terug met een koffer vol nieuwe kleding, wij hebben waarschijnlijk een koffer nodig voor alle knuffels die we winnen.

Het was een prachtige zonnige dag. De temperatuur liep wel op naar 35 graden. Al snel gingen we naar een attractie, die waarschijnlijk niet helemaal bedoeld was voor ons, maar bij deze temperaturen wel heerlijk verfrissend: botsbootjes waarbij je elkaar nat kon schieten. Iedereen kwam er echt zeiknat uit, maar het was heerlijk om even af te koelen. In onze natte kleding hebben we nogmaals de gele kartbaan gedaan en toen zijn we weer rustig richtig de supermarkt en vervolgens naar huis gereden.


Thuis hebben we lekker spaghetti gegeten. Pasta en rijst zal wel veel op het programma staan, want koken voor zeven personen valt hier niet mee. Alles is groot in het huis, behalve de pannen. De kinderen liggen allemaal al weer in het zwembad.

Reacties

 1. Hoi, hoi, we hebben genoten van jullie Happy Birthday filmpje "uit volle borst gezongen", Ed vond het helemaal leuk!

  Het zwembad wordt dus volop gebruikt, da's mooi.

  Jullie hebben het zo te zien, heel leuk met elkaar en nog een gaaf programma te gaan, dat willen wij ook wel, zouden er zo even gauw voor overvliegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee dat karten, volgens mij zit dat bij Old Town?
  Heerlijk he je eigen zwembad, voelen jullie je ook zo "rijk" als je er in ligt te dobberen? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Vliegen met Aer Lingus prima bevallen

Op weg naar Noord-West Amerika

Onze snorkeltochten op Bonaire