donderdag 11 augustus 2011

Dag 17 - Shoppen

Onze pretparkvoeten maar even rust gegund. Toen we opstonden, stond de zon weer heerlijk te schijnen op ons zwemterras. De temperatuur klom ook gauw weer op.

Vandaag moesten we nog even langs het ziekenhuis om de dossiers op te halen. Na het invullen van een formulier kregen we het medische dossier en het ontslagdossier mee. Na wat aanloopproblemen, omdat het zo druk was dat ons dossier niet opgepakt kon worden, regelen de ANWB en SOS International het allemaal prima. Gisteren hebben we ook het voorgeschoten bedrag van het ziekenhuis terug gestort gekregen op onze creditcard. Bijzonder was wel dat het bedrag in Amerikaanse dollars in euro’s 210 minder waard is. De wisselkoers kan daar niet de oorzaak van zijn. De ANWB kon deze vraag ook niet beantwoorden en adviseerde om dit maar bij het invullen van de verzekeringspapieren mee te nemen. Maar dat komt wel na onze vakantie.

Karen en Laura wilde graag nog even shoppen. ‘s Middags zijn we naar de Super Target geweest. De dames keken vooral rond. En wie was er steeds in de paskamer te vinden en kocht het meest?: onze ‘chauffeur’ Ben. Hij was echt op koopjesjacht. Daarna zijn we nog even in een giftshop geweest om wat cadeautjes voor de ouders van Karen te kopen. Maar dat is een verrassing, dus daar kunnen we in ons blog verder niets over vertellen ….

Morgen willen we gaan kanoën op de Wekiwa river. In eerste instantie wilden we starten bij Wekiwa’s Springs en kanoën naar Katie’s Landings. Maar bij nader inzien denken we dat deze tocht te lang is. We stappen eerder in de kano, en wel bij King’s Landing. Daar start een tocht van acht miles met als eindpunt Wekiva Marina. Om half vier worden we dan weer terug gebracht naar het startpunt. Bij de Wallmart een koelbox van piepschuim gekocht, zodat we onderweg kunnen aanleggen voor een picknick.