Dag 19 - Pooltoernooi

Voor vandaag stond er een tour met een Segway op het programma. Via Groupon hadden we zeven bonnen voor een tour van Old Town Segway Adventures gekocht. Onze ervaringen met dit bedrijf zijn niet goed. In de Groupon-advertentie stond dat bij meer dan zes personen aanvullend nog $ 12 extra betaald moest worden. Telefonisch kregen we het niet voor elkaar om als groep te gaan segwayen. Het bedrijf accepteerde geen Groupons voor een tour met zeven personen. We konden wel allemaal tegelijk als we geen Groupons gebruikten. We werden van het ene naar het andere telefoonnummer verwezen. Na veel telefoon- en e-mailverkeer hebben we het maar opgegeven en hadden we twee ritten achter elkaar geboekt, om half vijf en half zes ‘s middags. Ook de e-mailbevestiging liet op zich wachten. Daarover hebben we ook nog een keer moeten bellen. En toen bleek dat we een reservering hadden voor een tour in Boston. Dat is toch wel een beetje ver met de auto. Dus maar weer gebeld en niemand kon ons helpen, want in het weekend was het bedrijf gesloten. Maandag konden we bellen om onze reservering te annuleren. We proberen in de laatste week nog wel te Segwayen, maar niet via dit bedrijf. Eigenlijk onze enige negatieve ervaring in Florida.


Plannen omgegooid, we zijn gaan poolen. Laptop erbij gepakt en in Excel een wedstrijdprogramma gemaakt.  Geen garagesale maar een garagepooltoernooi op Moorgate drive. Fanatisme is in ons gezin niet vreemd. Soms misschien wel iets te fanatiek.  Iedereen speelde zes wedstrijden, met steeds een andere partner.Vervolgens waren er nog halve finales tussen de beste vier. Ben, Bryan en Nick kwamen als eerste in de halve finale. Mark en ik speelden voor de vierde plek. Terecht ging Mark ook door. Uiteindelijk won Nick in de finale van Bryan. En de prijs voor de winnaar? We verzinnen nog wel een klusje.

Reacties

 1. Wat een gezeur bij die Segway tour, misschien kun je je geld terug halen bij Groupon en dan maar proberen bij Z.E Segway (aan de 192 een stukje voorbij Old Town aan je linker kant), daar hadden wij in ieder geval een prima ervaring mee.
  Heerlijk zo'n dagje Poolen in eigen huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een pech maar (zoals we zolangzamerhand wel van jullie gewend zijn) was er weer een prima alternatief!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niet slecht Jeanet, had je al eens een keu in je handen gehad. Volgens mij was het wel heel warm in de garage, zo aan je glimmende koppie te zien (hihi). XXX

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Vliegen met Aer Lingus prima bevallen

Op weg naar Noord-West Amerika

Onze snorkeltochten op Bonaire