Dag 6 - Rustdag

Zondag werd onbedoeld een rustdag. Ben lijkt een milde zonnesteek te hebben opgelopen bij de fietstocht. Hij was gisterenavond heel vermoeid en ging even liggen. Al gauw lag hij te rillen in zijn bed. Op de ouderwetse manier gevoeld dat zijn temperatuur te hoog is. (Altijd hebben we paracetemol en een thermometer bij ons en nu ……..). De gehele nacht met koude washandjes en koude baden in de weer geweest om de temperatuur niet verder te laten stijgen en liefst te laten zakken. Vanmorgen leek de temperatuur wel lager te worden, maar toch maar even naar de Walmart voor paracetomol en een thermometer.

In het Amerikaans is thermometer ook thermometer, maar de klemtonen zullen wel anders liggen. Bij een tweede poging maar uitgelegd dat “I want to measure the fever’ en de verkoopster begreep me nu wel. In eerste instantie verbazing over de temperatuur thuis (doet de thermometer het wel goed?), tot doordrong dat dit natuurlijk in Fahrenheit was. Met een dagje rusten lijkt de ziekenboeg wel weer leeg te raken.

Vandaag waren de activiteiten dus rondom het huis: zwemmen, poolen en airhockeyen.  Nick is al weer aan zijn tweede boek bezig. Laura blaast het volgende zwemluchtbed op. Karen duikt het zwembad weer in. Bryan en Mark kijken een film van Eddy Murphey.  Ik heb de wasmachine maar weer eens gevuld, want met zeven personen en de hoge temperaturen ligt de wasmand iedere dag vol en aan mijn blog 'gewerkt'. Nou Ben nog en dan is iedereen op zijn eigen manier weer lekker vakantie aan het vieren.

‘s Middags ging het een half uurtje regenen. Op zich helemaal geen dreigende lucht, een wolk met daarna weer een blauwe lucht. Nog geen echte ‘Floridaanse’ regenbui, maar een paar uur later werden we op onze wenken bediend. Waarom schuil je in het zwembad om niet nat te worden van de regen?

Reacties

  1. Beterschap in de ziekenboeg, die zon is ook wel erg heet geweest de afgelopen dagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeetje, doe maar voorzichtig aan met die hitte, is Ben inmiddels al een beetje opgeknapt? XXX

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Vliegen met Aer Lingus prima bevallen

Onze snorkeltochten op Bonaire

Op weg naar Noord-West Amerika