Posts

Posts uit juli 23, 2012 weergeven

Terugblik

Afbeelding
Het schrijven van het blog kost heel veel tijd, maar blijft leuk om te doen. Zeker om straks alles nog een keer terug te lezen. Bedankt voor de leuke reacties, dat maakt het schrijven nog leuker. Als we wakker waren, begonnen we altijd met het lezen van de reacties. We hopen dat we de ‘nieuwe’ Florida-gangers weer informatie hebben kunnen geven over Florida en misschien ook nog wat idee├źn over wat je allemaal in Florida kunt doen naast het bezoeken van de pretparken. En dat onze achterblijvers zo toch mee hebben kunnen genieten.

Het was toch maar weer super gaaf in Florida. Ik had geen idee wat ik er dit jaar van moest verwachten aangezien we vorig jaar al zoveel hadden gedaan, maar toch wist mama veel leuke en nieuwe dingen te doen. Crazy grote alligatoren en krokodillen in Gatorland, maar uiteindelijk ging het meer om het voeren van de leuke kleine vogeltjes.  Seaworld is en blijft toch altijd leuk. Dit jaar maar wel in de Manta gegaan met papa, en het bleek ook super gaaf te zijn!! …

Luieren

Afbeelding
Onze vakantie begint ten einde te lopen. Nog een nachtje in het appartement. Vanavond nog even de koffers inpakken. Morgen rijden we terug naar Orlando. Zondag hadden we eigenlijk al besloten om de Tamiami Trail niet meer te rijden, maar de laatste twee dagen lekker te luieren. De hitte, de indrukken en alle activiteiten die we ondernomen hebben, kosten heel wat energie.

Na het ontbijt zijn we naar het strand gegaan en hebben we in de  zee liggen dobberen. De wind was sterker, waardoor de golven ook iets hoger waren. We moesten ons best doen om niet van het appartement af te raken. Toen het vloed werd, zagen we de eerste rog al weer aan de kustlijn. We hebben nog een poosje in onze strandstoeltjes aan de vloedlijn gezeten, tot er steeds meer bewolking kwam opzetten. In de verte begon het te onweren en niet veel later trok er een regengebied over Fort Myers Beach. Het bleef maandag nog uren regenen.

Dinsdag eigenlijk hetzelfde laken en pak. ‘s Ochtends hebben we weer aan het strand ge…