zondag 3 juni 2012

Nog 30 dagen …

Laura bleek een spiertje in een voetbot gescheurd te hebben. Inmiddels zijn we al weer twee weken verder en heeft ze loopgips. Voorzichtig begint ze met krukken op haar voet te staan, maar van lopen is nog geen sprake. Op 20 juni mag het gips eraf. En nou maar hopen, dat ze met fysiotherapie zich snel weer een beetje uit de voeten kan maken.

In het reisprogramma houden we er toch maar rekening mee dat ze – zeker in de eerste vakantieweek – nog niet zo lekker loopt. Dus Epcot en Seaworld maar voor de tweede week ingepland. Via http://www.visitorlando.com/events/ nog een paar leuke – echt Amerikaanse – events gevonden. Op 4 juli vieren de Amerikanen Independance day. Leuk om dat met de Amerikanen mee te fwf_bugvieren. In de attractieparken kan je dan over de hoofden lopen. We hebben ervoor gekozen om naar Lake Eola in Orlando te gaan, Fireworks at the Fountain.

Ook via dezelfde website nog een race gevonden op Daytona International Speedway, de Coke Zero 400. We combineren de race met een bezoek aan Daytona Beach.