Nog 45 nachtjes …..

Het begint op te schieten. Nog 45 nachtjes en dan rijden we weer richting Schiphol, om via Dublin naar Orlando te vliegen. De tweede termijn voor de villahuur is betaald. En we hebben weer leuke tips gekregen van Groupon. Het leuke van Groupon is niet zozeer de korting die je krijgt, maar meer dat je andere attracties/bezienswaardigheden onder ogen krijgt.

We hebben nog een vierde Groupon op de kop kunnen tikken.  Vorig jaar hebben we een prachtige fietstocht gemaakt en geziplined. Voor deze vakantie hebben we naast Groupons voor een 90 minuten durende Segway-tours door St. Petersburg, een safaritour op een giraffe ranche en een vijf uur durende rondleiding door Miami (zowel per bus als boot) gisteren nog een twee uur durende eco-boottocht door Cocoa Beach’s Thousand Islands gevonden.

En daarnaast hebben we al gereserveerd voor zwemmen met de dolfijnen bij Dolphin Plus  en tickets voor de American Arenafootballwedstrijd Tampa Bay Storms tegen New Orleans Voodoo. Kaartjes voor SeaWorld, Kennedy Space Center en Gatorland kopen we straks wel bij MapleLeafTickets.

Genoeg reclame gemaakt. Nu nog gezond blijven. Laura heeft het goed begrepen. Ze heeft nu haar enkel verzwikt zodat ze straks weer zonder krukken het vliegtuig in stapt. Wij zullen extra voorzichtig zijn. Nog 45 nachten (en dagen) oppassen ……

Reacties

 1. Dat is mooi jullie gaan iets eerder dan wij via Dublin.
  Kunnen we mooi lezen hoe het bij jullie gaat en een indruk krijgen hoe het zit met de drukte.
  Jullie hebben al leuke dingen in de planning staan.
  Nog even volhouden en dan is het zo ver.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij sluiten ons aan bij Twinmom de woorden want wij gaan ook voor het eerst over Dublin kunnen we mooi lezen hoe dat daar gaat.
  45 dagen zijn zo om ,wij moeten nog 130 dagen wachten

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Vliegen met Aer Lingus prima bevallen

Onze snorkeltochten op Bonaire

Op weg naar Noord-West Amerika