Tickets voor Arena Football

Vorig jaar zijn we naar een honkbalwedstrijd geweest in St. Petersburg. De wedstrijd was niet echt spannend, maar alles wat er omheen gebeurde was des te leuker. Ook deze vakantie willen we graag een Amerikaanse sportwedstrijd bezoeken. Helaas zijn bijna alle sportcompetities in juli al afgelopen, tot we gisteren op het Florida Forum over Arena Football lazen.

cecf102910e8f1466bc4e2ee5b813568_w640Arena Football lijkt heel veel op American Football. De sport wordt indoor gespeeld op een kleiner veld (50 yards in plaats van 100 yards). Daardoor is het spel sneller. In het veld staan acht spelers. De wedstrijd bestaat uit vier 'helften' van een kwartier met vier pauzes van een kwartier. De klok wordt regelmatig stil gezet, dus je mag er wel de hele avond voor uittrekken.

De competitie begint op 16 maart. De laatste wedstrijden worden gespeeld op 21 juli. En ja hoor, als wij er zijn, speelt op 14 juli Tampa Bay Storm thuis tegen New Orleans Voodoo. We hebben gelijk tickets gekocht.

En om in de stemming te komen van de Amerikaanse sportwedstrijden, gaan we in april naar de show van de Harlem Globe Trotters in Almere. We krijgen steeds meer zin.

Reacties

 1. Grappig hoor, dat is weer eens wat anders dan baseball.
  Grote kans dat wij rond 14 juli weer naar een baseball game gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk idee, wij wilden ook al steeds naar een wedstrijd van American Footbal maar is er tot op heden nog niet van gekomen.
  Heel veel plezier bij de show van de Harlem Globe Trotters, zal vast geweldig zijn.
  We blijven jullie volgen.

  Groet,
  Marilin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Via Google ben ik op jullie Blog gekomen omdat ik informatie zocht over de West Orange Trail in WinterGarden.
  Mijn vraag is: hoe kwam je aan de Groupon bonnen?
  Ik zie uit naar je reactie.

  Agaath Vermeule

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op http://www.groupon.com/orlando/all kun je dagelijks alle Groupons bekijken die je kunt besteden in de omgeving van Orlando. Je kunt je hier ook voor aanmelden, dan krijg je dagelijks de Groupons in je mailbox. Op die manier hebben wij vorig jaar de Groupons voor de fietshuur gekocht. Veel plezier.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Vliegen met Aer Lingus prima bevallen

Onze snorkeltochten op Bonaire

Op weg naar Noord-West Amerika