donderdag 16 februari 2012

Van geen vlucht naar geen villa

Hoe raar kan het lopen? Na onze e-mail naar Aer Lingus over het annuleren van de donderdagvluchten van en naar Orlando, kregen we afgelopen maandag direct bericht terug. De vluchten zijn overgeboekt naar de dinsdag. Geen problemen verder, dachten we. Ook omdat we gezien hadden dat onze villa nog beschikbaar was begin juli.

Onze volgende stap was contact met de eigenaar van de villa zoeken met de vraag of we de villa twee dagen eerder al konden huren. We kregen echter geen contact met hem, en daarom Owner Direct Vacation benadert die wij als tussenpersoon hadden ingeschakeld. Al snel hadden zij de eigenaar te pakken, die vervolgens besloot om de volledige huurperiode te annuleren.

Hoe nu verder? Eerst gaan we met Owner Direct Vacation bekijken wat de mogelijkheden zijn. Niet alleen bij het zoeken naar een andere villa, maar ook bij het terug krijgen van de aanbetaling. Het kan toch niet zo zijn dat de eigenaar de huur annuleert en vervolgens de aanbetaling in zijn eigen zak houdt? En ach, mogelijkheden te over. Misschien huren we nu wel twee villa’s, zodat we ook naar Florida Keys kunnen.