Eind goed, al goed

En we hebben weer onderdak. Niet in een woning, maar zelfs in twee. Samen met Owner Direct hebben we alle mogelijkheden bekeken. Telefonisch hielden ze constant contact.

De annulering hebben we direct aangegrepen om ons reisprogramma aan te passen. De eerste twee weken van de vakantie verblijven we nu in Centraal Florida en de laatste week reizen we nog af naar het zuiden van Florida.

Fort Myers BeachWe vonden een woning direct aan het strand in Fort Myers Beach. Een prachtige condo op de tweede verdieping met uitzicht op de oceaan. De trap af en je staat op het privé-strand. De condo is niet groot, slechts een slaapkamer maar ligt wel heel idyllisch. De eigenaren reageerden direct. Geen probleem, de condo was nog vrij. We hoefden niet lang na te denken. De condo ligt al vast, de aanbetaling is al onderweg.

Clearmont
Onze eerste keuze in Davenport ging niet door. Het lukte niet om de woning twee weken te huren. Dus weer verder zoeken. Ook Owner Direct kwam weer met een aantal suggesties. Uiteindelijk kozen we voor een woning in Clermont, met deze keer een privé-zwembad en jacuzzi. In Fort Myers Beach komen we een slaapkamer tekort, in Clermont hebben we twee slaapkamers over. En de woning was nog vrij. We zijn meer dan tevreden.

En ook met de eigenaar van de geannuleerde woning loopt het prima. Owner Direct heeft met hem contact gezocht. Van de eigenaar al een bevestiging gekregen dat de terug storting van de aanbetaling al onderweg is. Eind goed, al goed. Weer lekker struinen op de fora en het internet naar leuke bezienswaardigheden in Zuid-Florida.

Reacties

  1. Leuk hoor,Ft Myers Beach, wij hebben 2 x, een week, een huis op het strand gehuurd en vinden het daar heerlijk.
    Bereid je maar voor op geweldige zonsondergangen!!!
    Groet Christa

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Vliegen met Aer Lingus prima bevallen

Onze snorkeltochten op Bonaire

Op weg naar Noord-West Amerika