Twee reisprogramma’s, een eindbestemming: Davenport

Nog drie dagen en we gaan vertrekken. Van World Ticket Center vandaag het reisschema ontvangen. Heen staan we allemaal op de lijst. Dus dat gaat goed. Terug ontbreken een paar gezinsleden: Mark en Bryan staan niet meer op de korte vlucht van Tampa naar Washington en mag ikzelf niet vliegen van Washington naar Amsterdam. Toch nog maar een e-mailtje aan wagen.


Gisteren nog twee koffers gekocht en nu nog inpakken. Dinsdagmorgen vertrekken we rond half zeven vanaf huis, op weg naar Schiphol. Onze auto parkeren we op een parkeerplaats van Happy Parking. Rond 08.00 uur verwachten we op Schiphol te zijn. Om 12.15 uur vertrekt het vliegtuig, op weg naar Washington. We zitten op de rijen 28 en 29. De vlucht is live te volgen.  Na 6.214 kilometer vliegen landen we om 14.48 uur Amerikaanse tijd op Washington Dulles International. We landen op gate C6 en na de Immigrations- en Customs-formaliteiten hebben we een fikse wandeltocht voor de boeg naar gate D32, op weg naar de vlucht naar Tampa van 17.35 uur. En na nog eens bijna 2,5 uur vliegen landen we om 19.56 uur op Tampa International. We hebben dan 7.522 vliegkilometers afgelegd (in bijna elf uur). En dat voor beginnende vliegers, die nooit verder dan Groot-Brittannië zijn geweest. Ben en Bryan gaan dan alvast de auto ophalen bij Budget Rent.


En dan is het wachten op Nick en Karen die ook al vanaf 05.30 uur (Engelse tijd) aan het reizen zijn. Nick en Karen beginnen de reis met de Airporterbus, die binnen anderhalf uur van Derry naar Belfast International Airport rijdt. Om 11.15 uur (Engelse tijd) vertrekt het vliegtuig, op weg naar New York. Ook deze vlucht is live te volgen. Gelukkig kunnen ze toch nog naast elkaar zitten. Bij de omboeking kregen ze twee andere plaatsen teogewezen, waardoor ze naast het raam op rij 27 zitten. Na 5.014 kilometer vliegen landen ze om 13.30 uur Amerikaanse tijd op NewArk Liberty International. Zij hebben meer overstaptijd. Hun vlucht naar Tampa vertrekt om 18.15 uur. Zij moeten dan nog 1.609 km vliegen en landen om 21.15 uur op Tampa International.

En nu maar hopen dat we allebei geen vertraging hebben!!!!

Vervolgens hebben we nog 71 miles voor de boeg met onze huurauto. Hoe laat rijden we met onze auto door de poorten van Highgate park? En hoe laat doen we de deur open van onze villa op 158 Moorgatedrive Davenport? Wordt vervolgd.

Reacties

 1. Heerlijk! Jullie mogen bijna. Ik wens jullie een fijne reis zonder vertragingen. Ik ga jullie volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heel goede reis toegewenst! Wij vertrekken morgen en zitten dan tot 5 augustus op de Moscato Drive in Davenport, vlakbij dus. Wie weet komen we elkaar nog ergens tegen :-)

  Groet Christa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het gaat nu echt opschieten, nog 3 dagen! Alvast een hele goeie reis en ik wacht jullie avonturen af!

  groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het wordt weer druk in Davenport...wij vertrekken woensdag en verblijven in Hampton Lake.
  Een hele fijne reis en heel veel plezier en vooral mooi weer!
  Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alvast een hele goede reis en ook wij gaan jullie zeker volgen.
  Wij hebben voor volgend jaar al een beetje rond gekeken en kwamen ook een villa tegen in Highgate Park die ons wel wat leek.
  Wel een andere villa dus we zijn benieuwd hoe het park jullie bevalt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Time flies, ik bel je maandagavond nog even (niet te laat, want jullie gaan vast vroeg naar bed). XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 7. een hele goede reis toe gewenst en wij zijn benieuwd naar jullie avonturen

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Vliegen met Aer Lingus prima bevallen

Onze snorkeltochten op Bonaire

Op weg naar Noord-West Amerika