zaterdag 2 juli 2011

Aftellen!!!

Nu is het aftellen toch wel echt begonnen. Nog maar drie weken (en drie dagen ….) en dan zitten we ook in het vliegtuig. Heerlijk om alle blogs te lezen van de vakantiegangers nu in Florida.

We hebben nog wat wijzigingen in ons reisprogramma aangebracht. De spooktocht in St. Augustinus gaan we toch maar niet doen. We dachten de tocht te combineren met Daytona Beach, maar in de vele blogs lezen we daar niet echt hele enthousiaste verhalen over. En voor alleen een spooktocht is het een behoorlijke afstand naar het oudste stadje van Florida, zeker terug als het toch al laat is.

Inmiddels hebben we de airboat gereserveerd. Ook contact per e-mail proberen te zoeken met Little Toot maar dat is tot op heden nog niet gelukt. Via Groupon kortingsbonnen kunnen kopen voor de Segway Tours en de Ziplinesafari maar reserveren kan alleen maar telefonisch. Dat doen we dan wel in Amerika. Schuiven met de dagen in ons programma kan altijd, het is en blijft vakantie.

Sommige bloglezers vinden het een druk programma, maar volgens ons valt het wel mee. Veel bezoekjes zijn in de buurt en duren niet de gehele dag. Dus Sudoku-en aan ons ‘zwembad’, poolen of airhockeyen in de gameroom, winkelen (in ieder geval nieuwe Zipzshoes kopen voor Laura), we hebben overal tijd voor. We kunnen niet wachten!