Nog 54 dagen

Het begint op te schieten, nog 54 dagen voor we gaan vertrekken. Van de week kwamen de tickets voor de attractieparken binnen. We gaan niet naar de Disney parken, maar bezoeken wel Seaworld, Busch and Garden, Aquatica, Universal Studios en Universal Island’s of Adventure. Na een eindeloze speurtocht op internet (er zijn zoveel verschillende tickets dat je door de bomen het bos niet meer ziet) leek in eerste instantie een Orlando Flexticket de beste (en goedkoopste) oplossing. Attraction Tickets kent echter ook een zgn. 5 park Orlando Combo Ticket waarmee je ook 14 dagen onbeperkt toegang hebt tot de vijf parken die wij willen bezoeken. Dit ticket kost 186 euro. In het Orlando Flexticket zit het park Busch and Garden alleen in het Flexticket voor zes parken en dit ticket kost 224 euro. Je kunt dan wel naar twee zwemparken, maar met een eigen zwembad bij de villa is een zwempark voor ons genoeg.

Wat we wel moeilijk vinden is welke tickets je nu al moet/kunt bestellen en waar je rustig een dag of een paar dagen van te voren naar kunt bellen, bijv. regelen dat je een boot of kayak wilt huren, mee wilt gaan op een Airboat etc. Het is vakantie, we weten wel wat we graag allemaal willen gaan doen. Maar afhankelijk van het weer, onze eigen zin etc. willen we het reisprogramma kunnen aanpassen. We zijn benieuwd hoe anderen dat doen?

Reacties

 1. Wij maken meestal wel een planning voor de pretparken en dan kijken we vooral naar de crowd calendar en welke dagen je welk park het beste kunt bezoeken. Verder kijken we wel hoe het loopt. Een boot of zo zou je nu wel kunnen boeken, je kunt het als het niet uitkomt altijd nog annuleren.
  Veel plezier met de voorpret.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat gaat lekker opschieten, heel veel succes met het aftellen, maar geloof mij, het gaat hard hoor voordat je het weet ga je binnen een week weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje wat gaan die weken toch snel. Ben benieuwd wat jullie van Florida gaan vinden. Al veel plannen gemaakt, ook wel tijd overhouden om lekker bij jullie privé zwembad te relaxen, het is tenslotte vakantie...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog even en dan zitten jullie onder de 50 dagen grens.
  Het gaat sneller dan je denkt, wij zitten na lang aftellen nu ook de eerste dag in het heerlijke Orlando, Florida.
  Wij gaan ook Universal, Sea World, Bush Garden en Aquatica doen.

  Sterkte nog even met het aftellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kosta en Henny4 juni 2011 om 02:15

  Hallo allemaal,
  Heel erg leuk dat blog over jullie vakantie. Zo kunnen we een goed beeld krijgen van wat jullie allemaal gaan doen. We begrijpen dat jullie er veel zin in hebben. Spannend, het is al bijna zover. Veel plezier nog met de voorpret en voorbereiding.
  groeten, Kosta en Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wij vinden het reserveren van de airboat ook een probleem omdat we dat willen doen als het mooi weer is (we gaan in februari). Wij hebben tot nu toe maar 1 gevonden die je niet hoeft te reserveren: Boggy Creek. We zijn daar vorig jaar zo naartoe gereden en hadden bijnba een privé tour. Heel leuk.
  Veel voorpret nog!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Vliegen met Aer Lingus prima bevallen

Op weg naar Noord-West Amerika

Onze snorkeltochten op Bonaire