En binnen ....

In de afgelopen twee maanden hebben we niet stil gezeten. We hebben heel veel blogs gelezen. En met al die informatie hebben we ons programma weer verder samengesteld. De dollar wordt steeds goedkoper. Het weer is momenteel heel goed. En toen kwamen vandaag de honkbaltickets. Waarom kunnen we nog niet weg? Nog drie maandjes, maar het begint wel te kriebelen.

Als de service van de Amerikanen te vergelijken is met het ticketbureau waar we de honkbaltickets hadden gekocht, dan belooft dat nog wat. Van de week informeerde ik per e-mail wanneer de tickets kwamen. Tijdsverschil is handig, want 's avonds een vraag stellen en je krijgt bijna direct antwoord. Het ticketbureau had voor ons geinformeerd, er bleken problemen te zijn met het adres dat ik had opgegeven. En na een tweede mailtje kreeg ik al bericht van Fedex. De tickets waren onderweg. Binnen twee dagen van Mount Laurel, via Newark, Parijs en Ridderkerk bij ons thuis.

Reacties

  1. Hopen dat de dollar ongeveer zo blijft, dat is toch leuk meegenomen. Iik ben gisteren naar het GWK geweest om dollars te kopen, niet verkeerd voor de huidige koers.
    groet Christa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij hebben inmiddels ook al de 'nodige' dollars omgewisseld tegen een prachtkoers. Kan je toch weer een extra ijsje of kopje koffie kopen voor deze winst ;-))
    Wat betreft de service van de Amerikanen, dat zit wel goed hoor!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Vliegen met Aer Lingus prima bevallen

Onze snorkeltochten op Bonaire

Op weg naar Noord-West Amerika