Eerste tickets besteld

We hebben de eerste tickets besteld. Je zou denken - als je naar de foto kijkt - dat we een bezoek aan een aquarium gaan brengen. Maar nee, op 2 augustus gaan we naar een honkbalwedstrijd in het Tropicana fieldstadion tussen Tampa Bay Rays en Toronto Blue Jaws. Omdat we met z'n zevenen zijn, zijn de tickets al besteld. We konden nog kiezen uit twee soorten zitplaatsen.

Aan het einde van het honkbalveld ligt een waterbassin met vissen. Als de honkbal in het bassin wordt geslagen, dan wordt 5.000 dollar aan het aquarium in Florida geschonken. Arme vissen .....

Reacties

 1. Leuk schema hebben jullie, groot gelijk dat je ook rustdagen inpland, je hebt tenslotte vakantie.
  Wij gaan bijna dezelfde periode naar Florida, wij gaan van 24-7 tot 17-8, misschien komen we elkaar nog ergens tegen:-)) Op jullie lijstje staan dingen die wij ook gaan doen...
  Groet Christa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je zou zeker denken dat jullie tickets geboekt hadden voor een aquarium, maar wel heel apart dat waterbassin met die roggen erin, hopelijk wordt de bal in het waterbassin geslagen voor de 5000 dollar, maar dan hopen we niet dat de vissen geraakt worden, erg zielig.

  Jullie hebben hele leuke dagen voor de boeg en net zoals Hárm en Crista zeggen is het goed dat jullie ook genoeg rustdagen hebben.Vakantie is leuk maar je moet niet zoveel gedaan hebben dat je thuis moet bijkomen toch.

  Succes met de voorbereidingen verder.

  Groeten van Marilin

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Vliegen met Aer Lingus prima bevallen

Onze snorkeltochten op Bonaire

Op weg naar Noord-West Amerika