Posts

Posts uit september 18, 2010 weergeven

Cd met informatie over Orlando

Op de website van de eigenaar van de woning stond ook een link naar Mr Brit. Altijd nieuwsgierig, dus even gekeken wat je daar aan informatie kon vinden. Je kunt daar een cd-rom (ik dacht eerst dat het een boekje was) bestellen voor 9 pond met allerlei informatie, tips en trucs over Orlando. Binnen een paar dagen had ik de cd in huis.

Mr Brit is - natuurlijk - een Brit die ieder jaar naar Orlando gaat. Op de cd staat allerlei informatie over de vlucht, huizen, het vervoer, de attracties, winkelen, restaurantjes, plattegronden etc. Ik heb nog niet alles bekeken, maar de cd lijkt mij wel een aanrader. De informatie is op de Britse toeristen gericht, en natuurlijk in het Engels, maar de informatie is heel praktisch.

Huis definitief geboekt

Best wel spannend of het goed zou gaan met de cheque. Het was zo eenvoudig dat ik bang was dat ik iets niet goed had gegaan. Maar 'gemakkelijker kunnen we het niet maken' geldt in ieder geval voor het aanvragen van een cheque via ING. Een week later kregen we al bericht van de eigenaar van het huis dat de cheque ontvangen was. We hebben het huis nu dus ook echt geboekt. Met de eigenaar hebben we al diverse keren contact gehad via de e-mail. Ze reageren direct op onze vragen. Een prettig gevoel!