Vliegtickets

Zodra de paspoorten voor de kinderen er waren, konden we een vliegticket boeken. Op internet al weken allerlei vluchten en prijzen bekeken. Orlando of Tampa? Van Orlando naar Davenport is 38 miles. Van Tampa naar Davenport is 71 miles. In eerste instantie hadden we gekozen voor Orlando en vliegen met Aer Lingus. Voornaamste reden was dat we dan kunnen overstappen in Dublin. Dat leek ons een stuk rustiger als overstappen op een vliegveld in Amerika. En de vliegtijden waren ook gunstig. Maar uiteindelijk kwamen we toch uit bij United. Via World Ticket Center in Amsterdam konden we tickets boeken die per persoon 130 euro goedkoper waren. En daar kan je een heleboel leuke dingen voor doen in Florida. United vertrekt vanaf Schiphol om 12.20 uur. We landen om 14.57 uur in en om 17.35 uur vertrekken we vanuit Washington naar Tampa.

Reacties

 1. Leuke villa ziet er goed uit. Goede keus met de tickets, snel verdiend zo.
  Er is inderdaad zoveel te doen in Orlando, dat je bespaarde geld wel aan iets leukers uit kan geven. Wij zitten in dezelfde periode ook 12 dagen in Davenport.

  veel plezier met plannen maken.

  groet Christa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk vooruitzicht hebben jullie met de vakantie naar Orlando.
  Groot gelijk dat jullie voor tickets van United hebben gekozen, scheelt heel veel geld en daarvoor kun je al heel wat parken bezoeken en andere leuke dingen doen.

  Jullie hebben een mooie villa gekozen, wij gaan in juni voor het eerst in een villa na een aantal keren in een hotel te zijn geweest.

  Geniet van de verdere voorbereidingen en we gaan jullie zeker volgen.

  Groetjes,

  Marilin

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Vliegen met Aer Lingus prima bevallen

Onze snorkeltochten op Bonaire

Op weg naar Noord-West Amerika